1 hakket rødløg
500 g hakket oksekød
1-2 dåser hakkede tomater
1 dåse koncentreret tomat puré
1 okse bouillon terning
Lasagne-plader
Bechamel/Mornay sauce
Frisk basilikum
Revet ost
Fremgangsmåde:
Kødsauce: Svits løg og kød. Tilsæt krydderier (eks. timian og origano). Tilsæt tomat puré og bouillon terning. Kog op i ca. 10 min. Tilsæt frisk hakket basilikum.
Tag et ovnfast fad. Kom et lag bechamel sauce nederst. Kom plader, kødsauce og bechamel i lag. Det øverste lag skal være bechamel sauce. Slut med revet ost.
Bagetid: Ca 35-40 min v. 200 C
Salat som tilbehør:
Coctail tomater i både
Agurk
Avocado (som har ligget i lime-saft i 15 min)
Frisk mozzarella
Ristede solsikke-kerner
Rødløg i tynde strimler
Roccola salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar