onsdag den 30. januar 2013

Rejer i rød karry sauce med hvidløgsbrød (Shrimppedy-shrip-shrimps!!!)






Rejer i rød karry sauce


Ingredienser:
Grønlandske rejer med skal
1 ds kokosmælk
2 tsk rød karrypasta
2 gulerødder
1 squash
1 peberfrugt
1-2 fed hvidløg
Fiskesovs
Sød-chilisovs
400 g spinatblade
Frisk hakket mynte og/eller koriander



Fremgangsmåde:
Tø rejerne op, rens og pil dem.
Det øverste af kokosmælken (det tykke lag) kommes i en wok-pande og varmes op sammen med rød karrypasta og sød chili-sauce.

Rejer steges i hakket hvidløg og sød chili-sauce. Rejerne tages fra varmen. Gulerødder, squash og peberfrugt skæres i tynde strimler og tilsættes i wokken, det hele steges i et par minutter. Resten af kokos-mælken tilsættes sammen med fiskesovs. Rejer og spinatblade tilsættes. Retten er færdig når spinaten er faldet sammen. Tilsæt krydderurter. Smages til med salt og peber.



Hvidløgsbrød med tomat

Ingredienser:
Ciabatta brød
Tomater
2 spsk Oliven olie
4-7 hvidløg
1 ds tomat-puré
Revet ost
Tørret basilikum

Fremgangsmåde:

Tomatpasta, olie og presset hvidløg blandes. Brødet skæres i skiver og hvidløgs-blandingen smøres på. Tomater i tyndeskiver lægges ovenpå. Basilikum og revet ost drysses på og brødene bages i oven på 200 grader varmluft i 7 min.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar